Rioolinspectie

Riool camera inspectie

Voor het inspecteren van rioolstelsels met een diameter van 32ø mm tot 500ø mm maken wij gebruik van een rioolcamera welke is voorzien van een horizon correctie, deze camera maakt opnames op een sd card of USB stick. Tijdens de inspectiewerkzaamheden kunnen opnamen worden gemaakt welke gelijktijdig voorzien wordt van een inspectierapport.

Radiografisch opzoeken van leidingen

Voor het opzoeken van de leidingen beschikken wij over een navitrack. Deze wordt op de spuitkop van de HD machine gemonteerd en zo kan het verloop en de diepte van de leidingen in kaart worden gebracht. Tijdens het inspecteren van de riolering met de riool camera is het mogelijk deze via de navitrack te detecteren zodat wij kunnen aangeven waar zich bijvoorbeeld een ontstoppingsstuk of een defectpunt in het stelsel bevind.

Rookgasdetectie

Stankoverlast kan veroorzaakt worden door een open verbinding in het rioolstelsel. Om deze open verbinding in de riolering te lokaliseren beschikken wij over een rookgasdetectie, rook wordt in het rioolstelsel gebracht waarna zichtbaar wordt waar open verbindingen zich bevinden. Ook aansluitingen op het verkeerde riool (vuilwater – HWA) kan met een rookgasdetectie worden opgezocht.

Terug Contact